• Asiakaspalvelu 050 525 5646 arkisin 12-16
  • Asiakaspalvelu 050 525 5646 arkisin 12-16

Miksi Kimmoisa Oy on olemassa?

Kimmo Lahti, Kimmoisa Oy:n perustaja:

"Maailman lisääntyneet vahvat ja haitalliset kemikaalimäärät arveluttavat. Aikaisemmassa työelämässä pääsin tutustumaan ja käyttämään TECcare-tuotteita, ja innostuin niiden ainutlaatuisista ominaisuuksista. Tuli puhtaampaa jälkeä turvallisemmin.

Mielestäni koko Suomi ansaitsee tehokkaita puhdistus- ja desinfiointiaineita, jotka eivät sisällä käyttäjille ja ympäristölle haitallisia aineita kuten esimerkiksi vetyperoksidia, glutaraldehydiä, alkoholia, klooria, hajusteita. TECcare tuotteet täyttävät juuri nämä kriteerit. Palkitsevinta tässä työssä on, kun asiakaskohteissa henkilöstön iho- ja hengitystieongelmat loppuvat samalla kun saavutetaan korkea hygieniataso.

TECcare® käyttää kehittämäänsä adjuvanttia erittäin matalien kemikaalipitoisuuksien tehostamiseksi, saaden ne näin tehokkaiksi, nopeasti vaikuttaviksi ja pitkävaikutteisiksi desinfiointiaineiksi."

Mistä FarmiPöpö verkkokauppa sai alkunsa?

Verkkokauppaa pyörittävä Katariina Suvitaival, Peuccupaja tmi:

"HoofCarea testattiin eläinlääkäri Lissu Harmon muutamille tutuille hevosille sädemädän ehkäisyyn. Agrologina ja entisenä hevostilallisena tulin mukaan taustatueksi etsimään verkostostani sädemädän ja rivin poistoon lisää apua tarvitsevia, jotka haluaisivat tuotetta testikäyttöön. Tulokset olivat kovin rohkaisevia, ja ajattelin, että tuotteille täytyy B2B myynnin lisäksi ehdottomasti löytää kanava kuluttajamyyntiinkin. Monet ovat todella pitkään kamppailleet esimerkiksi juuri tuon sädemädän kanssa, kokeillen jopa itselle ja ympäristölle vaarallisia aineita. Äiti Maan suurena fanina halusin ehdottomasti tehokkaat, vastuulliset aineet tilalle!

Kovasti toivon, että tarvitsijat - eläintilalliset, seminologit, tunnistajat, eläinlääkärit, sorkkahoitajat, kengittäjät, hevosten ja lemmikkien omistajat, kodinomistajat, hoitolat, yleisötilaisuuksien järjestäjät - löytävät tiensä näiden aineiden ääreen."

Miksi FarmiPöpö verkkokauppa on olemassa?

FarmiPöpö haluaa kantaa kortensa kekoon elävän maaseudun, eläintilojen ja muiden maaseutuelinkeinojen toimintaedellytysten puolesta tarjoamalla tehokkaita ja vastuullisia tuotteita puhtaan ympäristön ylläpitoon, tartuntariskien pienentämiseen ja siten lääkintätarpeen vähenemiseen. Samaa vastuullista puhtautta tarjotaan tietenkin myös jokaiselle lemmikin omistajalle!