• Asiakaspalvelu 050 525 5646 arkisin 12-16
  • Asiakaspalvelu 050 525 5646 arkisin 12-16
HoofCare-vaahto on kehitetty hevosten sädemädän ja kaviopaiseen, vuohien ja lampaiden sorkkapaiseen päivittäiseen puhdistukseen ja desinfiointiin. Hyvä ja säännöllinen sorkkahoito ennaltaehkäisee sorkkasairauksia ja tukee hyväa sorkkaterveyttä!

Sädemätä, kaviopaise, sorkkapaise

Sädemädän aiheuttavat altistavat tekijät kuten ahdaskantaisuus, huonolaatuinen kavioaines ja kosteat, likaiset olosuhteet, jolloin bakteeri- ja/tai sieni pääsee tulehduttamaan sädekudosta.

Paikalliskäsittelynä säde puhdistetaan ja desinfioidaan päivittäin. HoofCare puhdistus- ja desinfiointivaahto on helppo levittää säteen uurteisiin harjan avulla, vaahto pysyy hyvin kiinni pinnassa kavion maahan laskemisen jälkeenkin. Positiivinen kehitys on nähtävissä jo muutamassa viikossa. Jos keskiuurre on syvä, taitos voidaan kostuttaa laakeassa astiassa, johon on kaadettu HoofCare pullon liuosta, ja vetää taitos keskiuurteen läpi. Säteen käsittelyn jälkeen tulee puhdistaa myös kädet ja mahdolliset hoitovälineet tartunnan välttämiseksi.

Paise kaviossa/sorkassa voi syntyä naulan painamasta tai ruhjeesta esim. terävän kiven tai muun kovan esineen päälle astumisen seurauksena, vuohilla myös haurastuneen sarveisen (sorkkamätä) seurauksena, jolloin bakteerit pääsevät tunkeutumaan sorkkakapselin läpi.

Kaviopaiseen hoidossa käytettävän kaviohauteen pumpuli/sidetaitokset kastellaan laakeassa astiassa, johon on kaadettu HoofCare liuosta. Haude vaihdetaan uuteen päivittäin muutaman päivän ajan. Avattu sorkkapaise voidaan puhdistaa ja desinfioida HoofCare-vaahdolla päivittäin.

HoofCare on kavioiden ja sorkkien paikalliskäsittelyyn kehitetty käyttäjäystävällinen vesipohjainen puhdistusaine, joka tehoaa bakteereihin, viruksiin ja sieniin.

HoofCare sopii sädemädän, kaviopaiseen, sorkkapaiseen päivittäiseen paikalliskäsittelyyn. Aineella ei ole varoaikaa.

Suuremmissa tilauksissa laatikoittain ota yhteys katariina@kimmoisa.fi.

Tuote ei sisällä käyttäjälle ja ympäristölle haitallisia aineita kuten klooria, vetyperoksidia, glutaraldehydiä, alkoholia eikä hajusteita.

Tuotteella on Allergia-, Iho-ja Astmaliiton myöntämä Allergiatunnus®.