• Asiakaspalvelu 050 525 5646 arkisin 12-16
  • Asiakaspalvelu 050 525 5646 arkisin 12-16

Käyttökokemuksia

Woikoski hevospalvelukeskuksen tallimestari Elina Kaija hankki käyttöön desinfiointiliinojen ja käsidesin lisäksi Victory käsisumutinlaitteen ja TECcare CONTROL vorTEC-tiivisteen, eikä voisi olla tyytyväisempi työaikaa säästävään nopeaan ja tehokkaaseen tallitilojen puhdistukseen.

"Tuotteet sopivat meille erinomaisesti, sillä haluamme olla edelläkävijä vastuullisuudessa. Saamme puhtaampaa turvallisesti, eivätkä nämä tuotteet käytössäkään aiheuta ärsytystä hevosissa. Erinomaiset tuotteet meille ovat myös ne desinfiointiliinat, jota käytämme päivittäin pintojen pyyhintään, hoitolaitteisiin ja autojen sisätiloihin käytön jälkeen. Työntekijöillä on myös TECcare PROTECT käsidesit käytössä.", sanoo Elina.

Tuotantorakennukset

Farmipöpö kysyi neuvoa eläinlääkäri Lissu Harmolta, joka kokeili HoofCarea muutamille tutuille hevosille. Hän havaitsi tuotteen toimivan sädemädän hoidossa. Lisäksi Suomen Ratsastajainliitto käyttää TECcare-tuotteita kilpailutoiminnan antidopingtyössä käytettyjen karsinoiden puhdistukseen ja desinfiointiin.

Lue lisää sädemädästä

Syksyn 2022 aikana pahentunut porsasripuli saatiin poikkeuksellisen nopeasti kuriin tilan siirryttyä TECcare ECO-DET ja CONTROL- tuotteisiin sikalan puhdistus- ja desinfiointiprosesissa. Ensimmäisen kuukauden aikana lääkitystarve väheni puoleen, ja seuraavan neljän kuukauden aikana tilanne normalisoitui täysin. Sikalavastaava Pia Näsi-Vimpari sanoo tuotteilla olleen iso merkitys tilanteen paranemisessa. Tuotteilla ei ole varoaikoja, ne ovat helppokäyttöisiä eivätkä käytössäkään vaaranna työntekijöitä, ja niillä prosessi on nopea toteuttaa.

Tuotantorakennukset

"Kolme vuotta yritettiin vaikka mitä tähän sädemätään ilman tuloksia. Nyt on neljässä kuukaudessa saatu erinomainen tulos!"

- Emilia, Sipoo

"Ennen tätä tuotetta [HoofCare] kokeilin jopa kuparisulfaattia pitkään jatkuneeseen sädemätään, sitä ennen ollaan kokeiltu erilaisia käsikauppavalmisteita. Nyt kolmen kuukauden jälkeen kolmessa kaviossa sädemätää ei ole enää lainkaan, ja neljäs, vaikein tapaus, on jo lähestulkoon parantunut."

- Kielo, Riihimäki

Suuremmissa tilauksissa ota yhteys katariina@kimmoisa.fi.

Eläintilojen, klinikoiden, oppilaitosten ja muiden yritysten tarpeisiin suurempiin laatikoittain tehtäviin tilauksiin pätee volyymipohjainen hinnoittelu; ota yhteys katariina@kimmoisa.fi

"Vaahdon saa harjattua tuonne [säteen] uurteisiin hyvin, ja se pysyy hyvin paikallaan."

- Sara, Sipoo