• Asiakaspalvelu 050 525 5646 arkisin 12-16
  • Asiakaspalvelu 050 525 5646 arkisin 12-16
Hajujen eliminointi, kissanpissa, ammoniakki, lemmikin makuualustan puhdistus, pentujen pissavahingot

Kotiympäristössä

TECcare® ECO-DET on omiaan turvallisesti ja tehokkaasti eliminoimaan hajuhaittoja, pilkkoen myös ammoniakkia. Sopii kaikille pinnoille.

Lemmikkien makuualustat, kantokassit, auton verhoilu, puhumattakaan pentujen pissavahingoista, kerryttävät ominaistuoksua, jota joskus hajuhaitaksikin voisi tituleerata. Puhdistukseen toimii parhaiten ECO-DET, ja desinfiointitarpeeseen on valmis 500 ml CONTROL-käyttöliuos paras ratkaisu.

TECcare ECO-DETille on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus®.

Muualla

Julkiset käymälät, septitankit, bajamajat ja pisuaarit lienevät urean kerryttäjinä hajuhaittakategorian kärkipäätä. Näitä kohteita desinfioitaessa elektrostaattisen sumutinlaitteen käyttö on suotavaa; työajansäästön lisäksi se on myös turvallisuustekijä työntekijälle, kun myös ilmatila saadaan käsiteltyä mahdollisten ilmatilassa leijuvien ulosteperäisten tartunnanaiheuttajien varalta.

TECcare CONTROL® eliminoi tehokkaasti hajuhaittoja pilkkoen myös ammoniakkia. CONTROLilla voidaan käsitellä suoraan myös putkistoa ehkäisten virtsakiven muodostumista.

Tuotteelle on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus®.

Urea, virtsakiven muodostuminen, ammoniakki, bajamaja, septitankki, pisuaari, julkinen käymälä

Yritysten tarpeisiin suurempiin laatikoittain tehtäviin tilauksiin pätee volyymipohjainen hinnoittelu; ota yhteys katariina@kimmoisa.fi.

Hajuhaitat