• Asiakaspalvelu 050 525 5646 arkisin 12-16
  • Asiakaspalvelu 050 525 5646 arkisin 12-16
HoofCare-vaahto on kehitetty sorkkien päivittäiseen puhdistukseen ja desinfiointiin ehkäisemään tarttuvien sorkkasairauksien - sorkkavälin ihotulehdus, kantasyöpymä, sorkka-alueen ihotulehdus, sorkkavälin ajotulehdus, sorkkamätä, sorkkavälitulehdus - leviämistä laumassa.  Sorkkakylpyihin, altaisiin ja mattoihin, sopii erinomaisesti TECcare CONTROL.

Tarttuvat sorkkasairaudet

Vuohien, lampaiden, nautakarjan sorkkien päivittäiseen puhdistukseen ja desinfiointiin HoofCare-vaahto bakteeri- ja sieniperäisissä tarttuvissa sorkkasairauksissa, TECcare® CONTROL sorkkakylpyihin.

Tarttuvat sorkkasairaudet - sorkkavälin ihotulehdus, kantasyöpymä, sorkka-alueen ihotulehdus, sorkkavälin ajotulehdus, sorkkamätä, sorkkavälitulehdus - ovat bakteerien aiheuttamia, ja saattavat tehokkaasti levitä karjassa johtaen usean yksilön sairastumiseen. Altistavien tekijöiden minimointi, eli lattiapintojen puhtaus, kuivat aluset ja säännöllinen sorkkahoito ovat tehokkain keino ylläpitää hyvää, ennaltaehkäisevää sorkkaterveyttä.

Päivittäiseen paikalliskäsittelyyn, sorkan puhdistukseen ja desinfiointiin on kehitetty tehokas, ärsyttämätön ja helppokäyttöinen HoofCare-vaahto. Tuotteella on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton myöntämä Allergiatunnus®.

Sorkkakylpyihin, sorkka-altaisiin ja -mattoihin sopii hengitysteitä ja limakalvoja ärsyttämätön TECcare® CONTROL, jonka mikrobinen teho on todennettu likainen ympäristö -olosuhteissa.

TECcare® CONTROL on erittäin tehokas ja vastuullinen ratkaisu pintojen puhdistukseen ja desinfiointiin bakteereja, viruksia, sieniä, itiöitä ja mykobakteereja vastaan. Tuote ei sisällä klooria eikä alkoholia, ei ärsytä ihoa eikä limakalvoja. Ei varoaikaa. Sopii kaikille pinnoille.

HoofCare on kavioiden ja sorkkien paikalliskäsittelyyn kehitetty puhdistus- ja desinfiointiaine, joka tehoaa bakteereihin, viruksiin ja sieniin.

HoofCare sopii sädemädän, sorkkamädän, kaviopaiseen, sorkkapaiseen, sorkkavälitulehduksen, sorkkavälin ihotulehduksen, kantasyöpymän, sorkkavälin ajotulehduksen päivittäiseen puhdistukseen ja desinfiointiin. Ei varoaikaa.

Eläintilojen, klinikoiden, oppilaitosten ja muiden yritysten tarpeisiin suurempiin laatikoittain tehtäviin tilauksiin pätee volyymipohjainen hinnoittelu; ota yhteys katariina@kimmoisa.fi