• Asiakaspalvelu 050 525 5646 arkisin 12-16
  • Asiakaspalvelu 050 525 5646 arkisin 12-16

Eläintilojen, klinikoiden, oppilaitosten ja muiden yritysten tarpeisiin suurempiin laatikoittain tehtäviin tilauksiin pätee volyymipohjainen hinnoittelu; ota yhteys katariina@kimmoisa.fi

Tautivastustus, bioturvallisuus, tarttuvat taudit, eläintilojen desinfiointi, tallin desinfiointi, pihaton desinfiointi, lintuinfluenssa, kryptosporidioosi, tarttuva keuhkoputkentulehdus, sikainfluenssa, koronavirus, erätaukopesu, sieni-infektio, hevoskorona, equine enteric coronavirus, feline coronavirus

Tuotantorakennukset, tallit, osastot/siivet, klinikat

TECcare® CONTROL mahdollistaa isojen pintojen puhdistuksen ja desinfioinnin yhdessä vaiheessa säästäen työaikaa. CONTROL on tutkitusti tehokas mm. lintuinfluenssaa, koronavirusta vastaan.

Lisää CONTROLista

Erityisen pinttyneisiin kohteisiin voi ensin käyttää TECcare® ECO-DET-puhdistusainetta liuottamaan lika irti. Huomionarvoista on biohajoavan ECO-DETin kyky neutraloida tehokkaasti typpeä ja ammoniakkia.

Lisää ECO-DETistä

Tautivastustus, toimepidehuone, klinikka, oriasema, vierastalli, tammatalli, eristyskarsina, eristystila, sairaskarsina

Usein toistuviin toimenpidehuoneiden, sairaskarsinoiden, vieraspaikkojen ja parsien puhdistukseen

Sumutinlaite ja TECcare® CONTROL vorTEC-tiiviste säästävät työtunneissa ja ainemenekissä merkittävästi verrattuna pintojen pyyhintämenetelmään. Tarpeen vaatiessa pinttyneen lian irrottamiseen voi ensin käyttää TECcare® ECO-DET puhdistusainetta.

Tallialue, valjaskatos, valjastuspaikka, katospaikka, karsinapaikka, kisareissu, tarttuvat eläintaudit

Kisareissuilla

Omaehtoiseen vieraspaikkojen desinfiointiin kisareissuilla sopii hyvin TECcare® CONTROL käyttöliuos ja TECcare® CONTROL desinfiointiliinat. Ei häiritse asukkia eikä naapuriasukkia, ei ärsytä hengityselimistöä eikä limakalvoja. Tuotteilla on Allergiatunnus®.

Tuotantorakennukset