• Asiakaspalvelu 050 525 5646 arkisin 12-16
  • Asiakaspalvelu 050 525 5646 arkisin 12-16
Tilojen tautisuojaustoimet ovat oleellinen osa tarttuvien tautien ehkäisyä. Eläin- ja muun liikenteen suunnittelu, tautisulku ja välineiden puhdistus ja desinfiointi ovat  keskeinen osa tilan bioturvallisuutta.

Tiloilla tautisulut ovat tärkeä osa tautisuojaa ja bioturvallisuutta ehkäisten tartuntojen leviämistä laumaan. Tilat ja tilakäyntejä tekevät toimivat yhteisten vastuullisten tautivastustuksen pelisääntöjen mukaisesti.

Tautisulkutiloissa pintojen puhdistukselle ja desinfioinnille on korkeat vaatimukset, ja sen tulee sujua nopeasti, turvallisesti ja tehokkaasti. Tämän lisäksi tilalla vierailijoiden - eläinliikenne, tunnistajat, sorkkahoitajat, eläinlääkärit, kengittäjät, seminologit - on tarpeen omalta osaltaan varmistaa omien käytettyjen työvälineiden ja varusteiden desinfiointi.

Tutkitut, ärsyttämättömät TECcare® -tuotteet mahdollistavat desinfioinnin tehtäväksi yhdessä vaiheessa. TECcare® PROTECT ihohygieniaan ja CONTROL pintojen, jalkineiden ja vaatteiden, kaluston desinfiointiin.

Työpöydälle mahtuvien välineiden, kenkien ja vaatteiden pintapuhdistukseen ja desinfiointiin sopii TECcare® CONTROL käyttövalmis desinfiointisuihke sekä desinfiointiliinat.

Usein toistuvaan suurempien välineiden, koneiden, laitteiden ja kuljetuskaluston puhdistuksessa ja desinfioinnissa käytetyn aineen tehokkuudella, vastuullisuudella, hengitysteitä ja limakalvoja ärsyttämättömällä, sekä työaikaa ja ainemenekkiä säästävällä menetelmällä on keskeinen rooli säännöllisyyden ja jatkuvuuden kannalta. Hankaliinkin paikkoihin yltävä elektrostaattinen sumutinlaite, ja käyttäjä- ja ympäristöturvallinen TECcare® CONTROL vorTEC-tiiviste mahdollistavat puhtaimman mahdollisen ympäristön.

Kosteudelle alttiiden sähkölaitteiden ja työvälineiden, kuten esim. tablettien SorkkaMobiilia tai SorkkaModuulia käytettäessä, desinfiointi sujuu helposti TECcare® Control desinfiointiliinalla.

Eläintilojen, klinikoiden, oppilaitosten ja muiden yritysten tarpeisiin suurempiin laatikoittain tehtäviin tilauksiin pätee volyymipohjainen hinnoittelu; ota yhteys katariina@kimmoisa.fi

Työvälineet