• Asiakaspalvelu 050 525 5646 arkisin 12-16
  • Asiakaspalvelu 050 525 5646 arkisin 12-16
Elektrostaattinen sumutinlaite laajojen pintojen ja usein toistuvaan puhdistukseen ja desinfiointiin. Tallin puhdistus, sikalan puhdistus, kanalan puhdistus, erätaukopesu, sikalan puhdistus, pihaton puhdistus, navetan puhdistus, eläintila, tautisuoja, tautivastustus, bioturvallisuus, tartuntatautien ehkäisy, tautitilanteen hallinta, eristyskarsina, eristystila, sairaskarsina,

Johdottomat sumutinlaitteet ovat kevyitä liikutella, nopeita ja helppoja käyttää. Niitä käyttämällä säästät merkittävästi sekä työajassa että ainemenekissä.

Elektrostaattisen varauksen ansiosta puhdistus- ja/tai desinfiointiaine levittyy kaikkialle, etu-, sivu- ja takapinnoille, myös niille yleensä hankalasti yllettäville ahtaissa paikoissa oleville pinnoille.

Lian vaativuudesta ja määrästä riippuen voit itse säädellä sumutinlaitteella levitettävän puhdistusaineen määrää. Tyypillisesti ei tarvita esikäsittelyä, vaan desinfiointiprosessin voi hoitaa yhdellä käsittelyllä. Kovin pinttynyt lika voidaan irroittaa levittämällä alueelle ensin TECcare® ECO-DETiä, ja sen jälkeen desinfioida TECcare® CONTROLilla.

Tilaa tästä: